Samsun'da silahlı kavga: 1 ölü

Samsun'da silahlı kavga: 1 ölü
SAMSUN (AA) - Samsun'un Canik ilçesinde, iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, 1 kişi pompalı tüfekle vurularak yaşamını yitirdi.Alınan bilgiye göre,...

SAMSUN (AA) - Samsun'un Canik ilçesinde, iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, 1 kişi pompalı tüfekle vurularak yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Yeni Mahalle Gülsan Sanayi Sitesi'nde mobilya atölyesi sahiplerinden Kadir D, yan taraftaki iş yerinde çırak olarak çalışan yabancı uyruklu bir çocuğu darbetti.

Olayı gören Orhan Aslanbayrak ile Yunus Emre T'nin müdahale etmesi üzerine, baba Murat D. ile oğulları Gökhan ve Ertan D, Aslanbayrak'ı darbetti. İş yerinden ayrıldıktan bir süre sonra tabanca ile dönen Aslanbayrak, mobilya atölyesinde çevreye ateş etmeye başladı.

Bunun üzerine Ertan D, pompalı tüfekle Aslanbayrak'a ateş etti. Ağır yaralanan Aslanbayrak, kaldırıldığı özel hastanede yaşamını yitirdi. Polis ekiplerince Ertan D, Kadir D, Gökhan D, Murat D. ve Yunus Emre T. gözaltına alındı.

Mobilya atölyesinde yapılan incelemede ise 2 pompalı tüfek ile bir tabanca bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.