Samsun'daki iki grup arasında kavga

Samsun'daki iki grup arasında kavga
Tekkeköy ilçesinde iki grup arasında çıkan kavganın ardından silahla havaya ateş eden ve polisin tarşılık vermesi üzerine kolundan yaralanan şüphelinin de aralarında bulunduğu 7 kişi, tutuklandı

SAMSUN (AA) - Samsun'un Tekkeköy ilçesinde iki grup arasında çıkan kavganın ardından havaya ateş eden ve polisin karşılık vermesi üzerine kolundan yaralanan şüphelinin de aralarında bulunduğu 7 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 19 Mayıs Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan kavga ile ilgili gözaltına alınan Soner S. ile olaya karışan Ramazan S, Ömer S, İslam S, Ali Seyit S, Volkan S. ve Gökhan S, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlıların tamamı, çıkarıldıkları mahkemece "Görevli memurları silahla kasten öldürmeye teşebbüs, görevi yaptırmamak için direnme, kasten yaralama, 6136 Sayılı Kanunu'na Muhalefet ve genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak, mala zarar vermek" suçlarından tutuklandı.

Samsun'da 19 Mayıs Mahallesi'nde iki grup arasında kavga çıkmış, kavga sırasında eski muhtar Resul S'nin oğlu Ömer S'nin düşürdüğü babasına ait tabancayı alan Volkan S, kaçmıştı. Bir süre sonra söz konusu silahla gelen Soner S, havaya ateş etmiş, polis ekipleri Soner S. ile beraberindekilerin kaçtığı otomobili takibe almıştı. Soner S'nin ateş etmesi üzerine karşılık veren polis, zanlıyı sol kolundan vurarak etkisiz hale getirmişti.

Polis, Soner S. ile olaya karıştığı belirlenen Ramazan S, Ömer S, İslam S, Ali Seyit S, Volkan S. ve Gökhan S'yi gözaltına almıştı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.