Samsung Galaxy Golden 2 Görüntülendi

Samsung Galaxy Golden 2 Görüntülendi
Samsung'un geçtiğimiz sene tanıttığı kapaklı Android modeli Galaxy Golden'in yeni modeli hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Galaxy Golden 2 olarak adlandırılan cihaza bir göz atıyoruz.

Güney Koreli teknoloji devinin geçen sene tanıttığı kapaklı Goldenserisinin yeni modeli hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı. SamsungGalaxy Golden 2 olarak adlandırılan modelin kullanım klavuzu, bazı teknik özellikleri ve görselleri sızdırıldı.

 

Android dünyasında oldukça nadir gördüğümüz kapaklı telefonlar,geçtiğimiz sene Samsung tarafından China Telecom'a özel olarak üretilmişti. Ortaya çıkan bilgilere göre halefinde çok daha üstün birdonanıma sahip olan yeni model, Çin’de resmi makamlarca onay aldı.

14-10/19/galaxy-golden2-sdn.jpg

Çift AMOLED Ekran

Samsung'un kapaklı modeli hem önde hem arkada olmak üzere halefinde olduğu iki ekran barındırıyor. İlk modelde 3.7 inç 800×480ekran kullanan Samsung, yeni modelde her iki ekranda da 3.9-inçbüyüklüğünde HD çözünürlüklü Super AMOLED ekranı tercih etmiş.

14-10/19/samsung-galaxy-golden-2-sdn2.jpg

İşlemci tarafında ise Qualcomm'u tercih eden firma, dört çekirdekli 2,5 GHz hızında çalışan Snapdragon 801 çipsetini telefona konumlandırmış. 2 GB RAM ve Adreno 330 GPU'suna yer verilen telefon Android 4.4.4 KitKat kullanıyor.

16 GB arttırılabilir hafızası bulunan telefonda ayrıca 16 megapiksel arka kamera, 3.7 megapiksel ön kamera ve LTE desteği bulunuyor.

Telefonun önümüzdeki günlerde resmiyet kazanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.