Samsung Galaxy S6 10 Milyon Sattı Ama…

Samsung Galaxy S6 10 Milyon Sattı Ama…
Samsung'un yeni amiral gemisi olan Galaxy S6 ve S6 edge modelleri Apple iPhone 6 ve 6 Plus ile sıkı bir rekabete girişti ama bu sene işler Samsung'un umduğu gibi gitmiyor.

Samsung'un yeni amiral gemisi olan Galaxy S6 ve S6 edge modelleri Apple iPhone 6 ve 6 Plus ile sıkı bir rekabete girişti ama bu sene işler Samsung'un umduğu gibi gitmiyor. Son gelen raporlara göre Samsung Galaxy S6 ve S6 edge toplam satışları dünya genelinde 10 milyonu yeni aştı. Samsung yöneticilerinin Güney Kore'de medyaya verdiği demece göre bu değerin ne zaman aşıldığına dair kesin bir tarih söylenmedi. Geçen seneki tabloya bakınca Galaxy S5'in bu rakamda 25 günde eriştiği hatırlanabilir. Buna göre bariz biçimde yeni nesil Galaxy S6 ve S6 edge'in satış anlamında herhangi bir rekor kırması söz konusu değil. Ayrıca dikkat etmeniz gereken bir nokta bu rakamın sevk edilen cihaz olması yani raflarda ve depolarda duranlar da dahil. Son kullanıcıların alıp kullanmaya başladığı cihaz sayısı daha düşük. Samsung belli etmese de satışlar beklenenden düşük ve hedef rakama ulaşılamayacak. Son güncellemeden sonra yıllık tahmin 70 milyondu. İddialara göre satışların en çok hız kestiği yerse anavatanı olan Güney Kore.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.