Samsung Milk Video Kullanıma Hazır

Samsung Milk Video Kullanıma Hazır
Samsung'un Galaxy serisi cihazlarında kullanılabilir olarak hazırladığı yeni video izleme platform ve hizmeti Samsung Video Milk, Galaxy'li kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Güney Koreli Samsung, 2014'ün ilkbahar döneminde kullanıma sunduğu ve sadece Samsung Galaxy cihazlarda çalışan Milk Music servisine bir devideo desteği ekledi. Yeni platformun adı ise Samsung Milk Video şeklinde oldu.

 

:: Samsung, Milk Music'i Yayınladı

Yapılan açıklamaya göre Samsung Milk Video uygulaması kısa videoları, daha doğrusu müzik klibi formatındaki içerikleri destekleyecek, dizi ve filmgibi uzun sürelere sahip videoları bünyesinde barındırmayacak. YouTube rakibi gibi görünen sistem aslında direkt olarak YouTube ve benzeri platformlardan da içerik sağlıyor ve bu tip bir iddiası da bulunmuyor.

14-11/19/samsung-milk-video.jpg

Milk Video kullanıcısının tercihlerine dikkat ederek alternarif listeler sunacak ve farklı stream'ler üzerinden farklı içerikler paylaşacak. Sistemtakip ettiğiniz kanallar ve yaptığınız beğenileri de dikkate alacak.

14-11/19/samsung-milk-video-2.jpg

Facebook ve Twitter üzerinden de paylaşım yapmaya izin veren Samsung Milk Video şimdilik sadece ABD'ye özel olarak indirilebilir durumda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.