Samsunspor'da Boluspor maçı hazırlıkları

Samsunspor'da Boluspor maçı hazırlıkları
Teknik direktör Korukır: "Yenebileceğimiz bir takımla oynayacağız. Bizim artık 3 puanlara ihtiyacımız var"


SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Engin Korukır, Boluspor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek "Yenebileceğimiz bir takımla oynayacağız. Bizim artık 3 puanlara ihtiyacımız var" dedi.

Korukır, Nuri Asan Tesisleri'nde, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Boluspor maçı hazırlıkları kapsamında yapılan antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Samsunspor'a sezonun en kritik döneminde teknik adam olarak geldiğini vurgulayan Korukır, şöyle konuştu:

"Sezon başında takım iyi çalışmış. İyi bir kadro var. İyi bir takım olmasa böyle kritik bir dönemde ben de teknik adam olarak görevi kabul etmezdim. Samsunspor'un bir özelliği var. Geldiğimden beri söylüyorum. Samsunspor'un çok iyi bir kadrosu var, iyi bir kulüp. Geldiğim günden beri üçüncü haftaya girdik, olumsuz hiçbir şey görmüyorum."

Samsunspor'un bu saatten sonra arkasına bakmadan doğru adımlar atması gerektiğini belirten Korukır, şu ifadeleri kullandı:

"Bizim 'şu oldu, bu oldu' demeden doğru adımlar atmamız lazım. Ben hala söylüyorum. Karşıyaka maçına çok üzülüyorum mesela. Aklımdan çıkmıyor. Çocukların hakkı mağlubiyet değildi. Şanlıurfaspor maçında 2-0 öne geçtik, Allah korusun ilk yarı 3-2 mağlup duruma da düşebilirdik. Esas 2-2'den sonra tekrar geri dönebilmek çok önemli. Herkes onların lehine bitecek derken biz orada çok sakin oynamaya başladık ve 3. golü de bulduk."

Bu hafta deplasmanda oynayacakları Boluspor maçını çok önemsediklerini ifade eden Korukır, şöyle devam etti:

"İzmir'e gittim, rakibimizi izledim. Yenebileceğimiz bir takımla oynayacağız. Bizim artık 3 puanlara ihtiyacımız var. En kötüsü ne? En kötüsü 1 puan. Kötünün iyisi diyelim. Biz Bolu'dan 3 puanla döndüğümüz zaman, sonra 1461 Trabzon geliyor. Çok önemli bir duruma gelecek o maç. İki maçtan 6 puan çok çok iyi, 4 puan iyi. İki maçtan alacağımız 6 puan gideceğimiz yolda bize öncü olacak."

Korukır, Samsunspor'un artık şartlara uygun mücadele edeceğini, sahaya çıkıp doğru işler yapmaya çalışacaklarını belirtti.


- Murat Gürbüz Erol ve Furkan Köse'nin görüşleri


Şanlıurfaspor maçında Samsunspor formasıyla ilk golünü atan Murat Gürbüz Erol ise hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Hafta sonu karşılaşacakları Boluspor maçı için hazırlık yaptıklarını anlatan Murat Gürbüz Erol, "Bu maçı da kazanıp bir seri başlatmak istiyoruz. İnşallah bu hafta da Boluspor maçını kazanarak dönmek istiyoruz. Dokuz haftadır kazanamıyorduk. Bu bizi çok demoralize etmişti ama bu hafta kazandığımız Şanlıurfaspor maçıyla birlikte inanılmaz bir moral motivasyon oldu bizim için. Takım olarak moralimiz yerinde. Boluspor maçını da kazanıp bu seriyi sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

Samsuspor formasıyla ilk golünü atmanın mutluluğunu yaşadığını anlatan Murat Gürbüz, "Önemli olan maçı kazanmamızdı. İnşallah Boluspor maçında da gol atarak takımıma katkı sağlarım" dedi.

Kaleci Furkan Köse de Şanlıurfaspor maçının çok önemli olduğunu ifade ederek, "İyi başladık, iyi mücadele ettik ve 3 puanı aldık. Bizim için çok önemli bir maçtı. Bu 3 puanı Boluspor karşısında da devam ettirip çıkış yakalamak istiyoruz. İnşallah böyle devam ederiz. İlk maçlarımda biraz şanssızlıklar yaşadım. Bir kaleci için öz güven çok önemli. Hiçbir zaman öz güvenimi kaybetmedim. İnşallah böyle devam eder" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.