Samsunspor'un 29 Yıllık Acısı

Samsunspor'un 29 Yıllık Acısı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan: - "Kırmızı ve beyaza eklenen siyah rengi ile inancın olduğu kadar vefanın da takımı olduğunu kanıtlayan Samsunspor'umuzun, göstereceği gayret ve kazanacağı başarılarla şehit sporcularımızın hatırasını canlı tutm

SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsunspor kafilesinin 29 yıl önce geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirenlerin acısının yüreklerde tazeliğini koruduğunu belirterek, "Kırmızı ve beyaza eklenen siyah rengi ile inancın olduğu kadar vefanın da takımı olduğunu kanıtlayan Samsunspor'umuzun, göstereceği gayret ve kazanacağı başarılarla şehit sporcularımızın hatırasını canlı tutma noktasında önemli bir görev ifa edeceğine inanıyorum." ifadesinde bulundu.

Karaaslan, yaptığı yazılı açıklamada, 20 Ocak'ın Malatyaspor deplasmanına giden Samsunspor kafilesini taşıyan otobüsün kamyonla çarpışması sonucunda tüm Türkiye'yi yasa boğan elim kazanın yıl dönümü olduğunu belirtti.

Kazanın Türk futbol tarihine acı bir hadise olarak geçtiğini kaydeden Karaaslan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kazada hayatını kaybeden Samsunspor Teknik Direktörü Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır ve Zoran Tomic ile otobüs şoförü Asım Özkan’ın acısı yüreğimizde tazeliğini koruyor. Bir nebze olsun hafiflemeyen bu tarifsiz acıyı her yıl 20 Ocak'ta yeniden yaşıyoruz. Kırmızı ve beyaza eklenen siyah rengi ile inancın olduğu kadar vefanın da takımı olduğunu kanıtlayan Samsunspor'umuzun, göstereceği gayret ve kazanacağı başarılarla şehit sporcularımızın hatırasını canlı tutma noktasında önemli bir görev ifa edeceğine inanıyorum. Türkiye'nin en köklü takımlarından biri ve şehrimizin önemli bir değeri olan Samsunspor'umuz profesyonel liglerde yer aldığı 53 yılda Samsunlulara ve taraftarına pek çok mutluluk yaşatmıştır. Zaman zaman zor günler de yaşayan Samsunspor'umuzu yalnız bırakmayacak, takımımıza desteğimizi her daim canlı tutacağız."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.