Şan güven tazeledi

Şan güven tazeledi
Jandarma Haber Gazetesi Dayanışma Derneği'nin Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti.

Jandarma Haber Gazetesi Dayanışma Derneği'nin Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti.

Jandarma Haber Gazetesi Dayanışma Derneği'nin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda tek liste olarak katılan Serhat Şan yeniden güven tazeledi. Jandarma Haber Gazetesi Dayanışma Derneği'nin Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı 09 Ocak tarihinde Saat 14.00 ‘de başlayan genel kurul İzmir İsmira Otel Konferans Salonu’nda covid-19 tedbirleri toplantı kurallarına uygun şekilde gerçekleştirildi.

Divan Kurulu Başkanlığı’na konuk olarak gelen Türkiye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı ve İzmir Konfederasyonu Başkanı Yalçın Kocabıyık başkanlığında, Turhan güler ve Ahmet Güral’ dan oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Dernek Başkanı Serhat Şan tarafından yönetim, faaliyet ve denetim kurulu raporları ayrı ayrı okundu. Kurul raporları tek tek oy birliği ile ibra edilerek kabul edildi.

Tek liste olarak katılan Serhat Şan oy birliğiyle yeniden yönetime seçildi

Genel Başkan Serhat Şan, Terör uzmanı ve Jandarma Haber Gazetesi Köşe yazarı İmbat Muğlu’ ya plaket takdimi yaptı. Bursa Ailemder İl Başkanı Şerafettin Torun, Genel Başkan Yardımcılığına seçilen Haluk Uğur Dagıstanlı’ya, Bilişim Uzmanı Tamer Kurt, Genel Başkan Yardımcılığına yeni seçilen Mehmet Emin Dursun’a plaketlerini takdim ettiler.

Yönetim Kurulu Üyesi Bursa İl Başkanı Toplantı sonunda yeni seçilerek görev alan yönetim kurulu adına katılımcılara teşekkür eden Serhat Şan, şöyle konuştu: “Yönetim, disiplin ve denetim kurullarımıza yeniden yetki verdiğinizden dolayı öncelikle hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Pandemi şartları nedeniyle hedeflerimizin birçoğuna, planlamalarımıza uyamadık. Bu yüzden sizlerden yeniden yetki istedik. Basın camiasındaki birlikteliğin sürmesi ve daha ileri safhalara gitmesi için bizlere yeniden yetki veren üyelerimize teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.