Şanlıurfa Büyükşehir Engelliler'de Süper Lig sevinci

Şanlıurfa Büyükşehir Engelliler'de Süper Lig sevinci
Şanlıurfa Büyükşehir Engelliler Kulübü Başkanı Yıldırım: "Gelecek yıl Şanlıurfa'yı Avrupa kupalarında temsil etmeyi hedefliyoruz"


ŞANLIURFA (AA) - Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Şanlıurfa Büyükşehir Engelliler'in kulüp başkanı Serdar Yıldırım, Süper Lig'e çıkmayı garantilemenin sevincini yaşadıklarını belirtti.

Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, dün deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 78-62 yenerek, bitime 5 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantilediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Oyuncularımla gurur duyuyorum, elimizden geleni yaptık. Hedefimiz olan Süper Lig'e yükselmek için uğraştık ve başardık. Süper Lig'e çıkmayı garantilemenin sevincini yaşıyoruz. Oyuncularımız çok emek verdi. Bu motivasyonumuz ve isteğimiz aynı şekilde devam edecek. Gelecek yıl Şanlıurfa'yı Avrupa kupalarında temsil etmeyi hedefliyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.