Şanlıurfa'da fuarlar ilgi gördü

Şanlıurfa'da fuarlar ilgi gördü
Kentte bu ay içinde yapılan iki ayrı fuarı yaklaşık 40 bin kişi ziyaret etti

ŞANLIURFA (AA) - Güneydoğu'nun önemli merkezlerinden Şanlıurfa'da, bu ay içinde açılan iki ayrı fuarı 40 bin kişi ziyaret etti.

Tüm Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Sade, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentin son 10 günde iki önemli fuara ev sahipliği yaptığını hatırlattı.

Sektör temsilcilerinin yeni ürünlerini katılımcılara tanıtma imkanı bulduğu en önemli organizasyonların başında fuarların geldiğini vurgulayan Sade, bölgede fuar kültürünün yaygınlaşması için çalışma yaptıklarını belirtti.

Sade, 3-6 Mart tarihlerinde açılan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nı yaklaşık 28 bin kişinin ziyaret ettiğini anımsatarak, "Kentimiz peş peşe iki büyük fuarda konuklarını ağırladı. Fuarlar sayesinde kentte farklı firmalar, teknolojik aletlerini tanıtma imkanı buldu. Fuar alanımız olmamasına rağmen sektör katılımcıları ilgi gösterdi." dedi.

Derneğin öncülüğünde 17-20 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarı'nı da yaklaşık 12 bin kişinin ziyaret ettiğini aktaran Sade, "İkinci fuardaki konuk sayımızdaki düşüş ise son dönemde artan terör olayları nedeniyle oldu. Olayların hayatın her alanına olduğu gibi ekonomiye de ciddi oranda olumsuz yansımaları oluyor." diye konuştu.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.