Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Şimşek:

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Şimşek:
"Teknik heyet ve futbolcularıma güveniyorum, maçtan iyi bir sonuçla döneceklerine inanıyorum"- "Deplasmanda alacağımız bir puan bile bizim ligde kalmamızı sağlayabilir bu nedenle en az 1 puan almak istiyoruz"

ŞANLIURFA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, 7 Mayıs Cumartesi günü Vartaş Elazığspor ile deplasmanda yapacakları karşılaşmadan iyi bir sonuçla dönmek istediklerini söyledi.

Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, güçlü rakipleri Vartaş Elazığspor'un play-off, kendilerinin ise kümede kalmak için mücadele ettiğini belirterek ve zor bir maçın kendilerini beklediğini kaydetti.

Vartaş Elazığspor ile dost ve kardeş takım olduklarını ve maçta dostluğun kazanmasını temenni ettiklerini belirten Şimşek, "Deplasmanda alacağımız bir puan bile bizim ligde kalmamızı sağlayabilir bu nedenle en az 1 puan almak istiyoruz." dedi.

Altınordu karşısında alınan galibiyetin ardından bütün futbolcuların moralli olduğunu kaydeden Fethi Şimşek, "Teknik heyet ve futbolcularıma güveniyorum, maçtan iyi bir sonuçla döneceklerine inanıyorum. Rakiplerimizin durumuna bakmadan bu maçtan puan veya puanlarla dönmek ve son maçta rahatlamak istiyoruz. Bu maçtan sonra inşallah ligde kalışımız netleşirse gelecek sezonun planlarını yapmaya başlayabiliriz." diye konuştu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.