Şanlıurfaspor'da küme düşme korkusu

Şanlıurfaspor'da küme düşme korkusu
- PTT 1. Lig'de deplasmanda Alima Yeni Malatyaspor'a yenilen sarı-yeşilli ekibin, düşme hattındaki rakipleriyle arasındaki puan farkı da azaldı


ŞANLIURFA (AA) - PTT 1. Lig'in 28. haftasında deplasmanda Alima Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenilen Şanlıurfaspor, küme düşme korkusunu yakından hissetmeye başladı.

Bu sezon ligde umduğu başarıyı yakalayamayan Şanlıurfa temsilcisi, son olarak deplasmanda Alima Yeni Malatyaspor'a yenilerek kritik puan kaybı yaşadı.

Ligde oynadığı son 4 maçta sadece bir kez kazanan sarı-yeşilli ekip, Malatya temsilcisi karşısında aldığı mağlubiyetle 29 puanda kaldı.

Alınan diğer sonuçlarla Şanlıurfaspor'un, ligin alt sıralarındaki rakipleriyle arasındaki puan farkı da azaldı. Haftayı galibiyetle kapatan 1461 Trabzon, puanını 28'e yükselterek düşme hattının hemen üzerinde yer aldı. Denizlispor ise aldığı beraberlikle puanını 26 yaptı ve 16. sıraya çıktı.


- Kalan maçları


Şanlıurfaspor, sezonun kalan bölümünde yapacağı 6 maçın 4'ünde seyircisi önünde puan arayacak.

Sarı-yeşilli ekip, 29. haftada 13 Nisan Çarşamba günü play-off mücadelesi veren Multigroup Alanyaspor ile GAP Arena Stadı'nda karşılaşacak.

Ligin 30. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşı karşıya gelecek Şanlıurfaspor, ardından sahasında sırasıyla Kardemir Karabükspor ve Altınordu'yu ağırlayacak.

Son deplasman maçına Vartaş Elazığspor karşısında çıkacak sarı-yeşilliler, sezonun son haftasında ise taraftarının önünde Adana Demirspor ile puan mücadelesi yapacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.