Sanatçı Doğan'dan SÜ'de konser ziyafeti

Sanatçı Doğan'dan SÜ'de konser ziyafeti
 Editör
Türk Ses Sanatçısı ve Oyuncu Emirhan Doğan, Selçuk Üniversitesinde gerçekleştirilen 2023 – 2024 Öğretim Yılı Oryantasyon Programı'nda konser verdi.

Sanatçı Emirhan Doğan, Selçuk Üniversitesinde gerçekleştirilen 2023 – 2024 Öğretim Yılı Oryantasyon Programı kapsamında gençlerle bir araya geldi. Doğan, seslendirdiği eserlerle öğrencilerden büyük alkış aldı.

Tasavvuf müziğini ve Türk sanat müziğini gençlere sevdirmek amacı ile yeni bir tarzda yorumlayan Türk Ses Sanatçısı ve Oyuncu Emirhan Doğan, Alaeddin Keykubad Köşkü önünde konser verdi.

Sanatçı Doğan; Ben Yürürüm Yane Yane, Ben Bu Yolu Bilmez İdim, Allahu Allah, Safalar Getirdiniz, Seni Ben Ellerin Olsun Diye mi Sevdim, Veda Busesi, İçin İçin Yanıyor gibi eserleri seslendirdi.

Konya doğumlu olan ve tasavvuf müziği ile Türk sanat müziği alanında kendisini geliştiren Doğan; semazenlik, neyzenlik, şan ve usul eğitimleri aldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.