Sarayönü’nde hedef şampiyonluk

Sarayönü’nde hedef şampiyonluk
BAL ekibi Sarayönü’nde hedef şampiyonluk

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Sarayönü Belediyespor, yeni sezonda şampiyonluk hedefliyor. Sarayönü Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Mustafa Yapıcı da sezona en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını dile getirdi. Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade eden Mustafa Yapıcı, buna uygun bir kadro oluşturmak için çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

KADROMUZU 20-21 KİŞİ CİVARINDA TUTMAK İSTİYORUZ

Kadronun genel hatlarıyla oluştuğunu, savunma kanatlardaki bazı eksiklerin de en kısa zamanda giderileceğini ifade eden Yapıcı, şunları söyledi: “Şu anda bir stoper ve sol bek ihtiyacımız var gibi görünüyor. Tabi başka ihtiyaçlarımız olup olmayacağı ilerleyen haftalarda daha iyi netleşir. 20-21 kişilik bir kadro oluşturmak istiyoruz. Sakatlık tehlikelerinin yanın da bu yıl bir de koronavirüs tehlikesi var. Oyuncularımızdan bazılarının virüse yakalanma ihtimaline karşı kadroyu geniş tutmamız gerekiyor.”

TAKVİYE SÜRÜYOR

Öte yandan geniş bir kadroyla lige başlamak için transfer çalışmalarını da sürdüren Sarayönü Belediyespor; sağ kanat Abdülkadir Çelikkaya, orta saha Mustafa Tan, kanat oyuncusu Bencan Toros ve orta saha Mehmet Özen, kaleci Hüseyin Ayan en son Havzanspor forması giyen Veli Aydoğdu’yu renklerine dahil etti. Yeşil-siyahlılar daha önce renklerine dahil ettiği kaleciler; Sercan Şen ve Eren Ulukavak, defans oyuncuları; Oğuzhan Büyük, Yunus Emre Yılmaz, Cengizhan Kasap, Caner Sösuncu, orta saha oyuncuları; Alper Erkoç, Abdülkerim Kılıç, Hasan Kabak ve forvet Ahmet Sarı’yla da resmi sözleşme imzaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.