Sarayönü’nden gol şov

Sarayönü’nden gol şov
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Sarayönü Belediyespor, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Akdeniz Belediyespor’u 5-0 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Sarayönü Belediyespor, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Akdeniz Belediyespor’u 5-0 mağlup etti. Sarayönü’ndeki sahanın kar altında olması nedeniyle merkeze alınan ve Şehit Süleyman Ballan Stadı’nda oynatılan müsabakada oldukça etkili bir performans ortaya koyan yeşil-siyahlılar, 6. dakikada Mustafa Yurdakul ve 8. dakikada Mustafa Kurt’un attığı gollerle ilk devreyi 2-0 önde kapattı. Etkili futbolunu ikinci yarıda da sürdüren Sarayönü Belediyespor, Serge Alain Abaka’nın 67, Hüsnü Sürücü’nün  83 ve Ahmet Sarı’nın son dakikada attığı gollerle müsabakadan 5-0 galip ayrıldı. Bu sezonki 6. galibiyetini alan yeşil-siyahlılar haftayı 21 puanla tamamladı. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.