Şarkıcı Davut Güloğlu Yeniden Refah'tan başkan adayı oldu

Şarkıcı Davut Güloğlu Yeniden Refah'tan başkan adayı oldu
 Muhabir
Bir döneme şarkıları ile damga vuran Rizeli sanatçı Davut Güloğlu Yeniden Refah Partisi'nin Düzce belediye başkan adayı oldu.

Yeniden Refah Partisi bir çok kesimin buluştuğu bir parti olma yolunda ilerliyor. Bunun son örneği eski şarkıcı Davut Güloğlu oldu.

2000'li yılların başına şarkılarıyla damga vuran Davut Güloğlu, Yeniden Refah Partisi'nin Düzce belediye başkan adayı oldu.

Kendi sosyal medya hesabından da bir açıklama yapan Güloğlu şu ifadeleri kullandı:

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ile beraber Milli Görüş bayrağının tek temsilcisi Yeniden Refah Partimizin ahlaklı belediyecilik anlayışını Düzce’ye taşımak için yola çıkıyoruz. Akademisyenlerimizin hazırladığı projeler ve Milli Görüş kadrolarıyla eskiyi yıkmaya değil; eskiyi güzelleştirmeye geliyoruz. Düşmanlık etmek için değil, sevgi göstermek için geliyoruz. Kazanmak için değil şehirlerimize sahip çıkmak için geliyoruz.

Düzce’mizde işi ehline teslim edeceğimiz bir yönetim anlayışı ve tasarruf tedbirlerimizle birlikte vatandaşımızın sırtında değil yanında olacağımızı ve 94 ruhuyla yeniden tüm ihtiyaçlara koşacağımızı ilan ediyorum. Düzce’miz için omuz verecek olan ve ihtiyaçlarına çözüm üreten tüm vatandaşlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.