Şarkıcı ve mankenler engelliler için bir arada

Şarkıcı ve mankenler engelliler için bir arada
Bodrum Antik Tiyatro'da düzenlenen defilenin ardından, ünlü şarkıcılar sahne aldı

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen etkinlikte, ünlü şarkıcı ve mankenler engelliler için bir araya geldi.

Bodrum Antik Tiyatro'da engelliler için düzenlenen gecede, Özlem Yıldız, Elif Ece Uzun, Simge Tertemiz, Tuğba Karaca, Zeliha Çal, Tatsiana Tsivikevich'in de aralarında bulunduğu mankenler, İnci Bentürk'ün sahibi olduğu modaevinin kıyafetlerini tanıttı.

Defilenin ardından şarkıcı Zeynep Mansur, Alişan ve Tuğba Özerk sahne aldı. Şarkıcılar, engelliler ve aileleriyle de yakından ilgilendi. Bazı engelliler, hareketli şarkılarla sahnede dans etti.

Geceye destek olanlara ödüllerini veren oyuncu Hande Ataizi, yaptığı açıklamada, farkındalık yaratmak adına bu tür organizasyonların daha sık düzenlenmesi gerektiğini söyledi.

Ataizi, katılım azlığından yakınarak, "Biz bize yeteriz." ifadesini kullandı.

Alişan da gecede engellilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tuğba Özerk ise bir süre önce geçirdiği kazada bacağını kırdığını ve yaklaşık 6 ay koltuk değneğine bağlı kaldığını anlattı.

Bunun çok zor bir duygu olduğunu kaydeden Özerk, "Yaşadığım kazanın ardından engelin nasıl bir duygu olduğunu gördüm. Sizleri çok iyi anlıyorum. Hala daha yaralarım var. Herkes bir engelli adayıdır." diye konuştu.

Manken Özlem Yıldız da engelliler için bir şeyler yapabilmenin kendisini çok mutlu ettiğini bildirdi.

Yaklaşık 2 saat süren etkinliği, aralarında engelli ve ailelerinin de bulunduğu yaklaşık 250 kişi izledi.

Öte yandan, geceden elde edilecek gelirin engellilere bağışlanacağı bildirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.