Şarkışla'dan kısa kısa

Şarkışla'dan kısa kısa
SİVAS (AA) - Şarkışla İsmet Yılmaz Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileri "Erasmus+ Stratejik Okul Ortaklıkları Projesi" kapsamında İspanya'ya gidiyor.İspanya’nın...

SİVAS (AA) - Şarkışla İsmet Yılmaz Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileri "Erasmus+ Stratejik Okul Ortaklıkları Projesi" kapsamında İspanya'ya gidiyor.

İspanya’nın Murcia bölgesine bağlı Cartagena şehrine gerçekleşecek gezi 7 gün sürecek.

Geziye, okul müdürü Şahin Karaca, İngilizce öğretmeni Hatice Öncül Dönmez, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Tülay Polat ve 5 öğrenci katılacak.

Karaca, gezide çeşitli kültürel ve sanatsal etkinliklere yer verileceğini belirterek, "Öğrencilerimiz bu hareketlilik kapsamında misafir okul tarafından düzenlenecek olan gezilerde "El-Hamra Sarayı" gibi dünyanın sayılı güzelliklerini de görme şansı bulacak." dedi.

- Şarkışla’da iş yerinden hırsızlık

Gültekin Mahallesi eski Sivas Caddesi'nde, Uğur Şanlı’ya ait bayinin camının kırılarak içeri girildiği ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemede, bayiden bir miktar para, alkol ve sigara çalındığı belirlendi.

Olayın ardından hırsızların yakalanabilmesi için olay yeri inceleme ekipleri parmak izi çalışması başlattı.

Polis ekipleri de çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını toplamaya başladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.