Satanizm Geri mi Dönüyor?

Satanizm Geri mi Dönüyor?
Önceki yıllarda ailelerin korkulu rüyası haline gelen satanist gençler tekrar gündeme gelmeye başladı. Eskişehir'de kedisini öldürüp bunu bir de kameraya çeken M.A. yargılanmaya devam ediyor.

Önceki yıllarda ailelerin korkulu rüyası haline gelen satanist gençler tekrar gündeme gelmeye başladı.Eskişehir'de kedisini öldürüp bunu bir de kameraya çeken M.A yargılanmaya devam ediyor.

 

Bir dönem kamuoyunu sıkça meşgul eden satanist gençler yine gündeme gelmiş durumda.Kedi öldürüp bunu da kameraya çeken gençler yine hortlamaya başladı.Yine böyle bir haber Eskişehir'den geldi.İddiaya göre emanet aldığı bir kediyi vahşice öldürerek bunu kayda alan M. A yargılanmaya devam ediyor.

 

Eskişehir'de görülen davaya tutuksuz olarak yargılanması süren sanığın katılmadığı öğrenildi.Öte yandan duruşmada hazır bulunan diğer avukatların verilecek kararın emsal teşkil edebileceğini söylediler.Duruşmaya katılan bir diğer taraf ta hayvanseverler derneği oldu.Hayvanların da yaşama hakkı olduğunu savunan dernek üyeleri davanın takipçisi olacaklarını belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.