Savefrom.net'ten video nasıl indirilir?

Savefrom.net'ten video nasıl indirilir?
YouTube, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya platformlardan video indirmek artık çok kolay. Savefrom.net adresinden videolarınızı kolayca indirebilirsiniz.

https://tr.savefrom.net adresine girin karşınıza gelen sayfadaki arama çubuğuna YouTube, Facebook ve Twitter’dan kopyaladığınız video linklerini yapıştırın.

savefrom1.jpg

Linki yapıştırdıktan sonra karşınıza aşağıda resimdeki bir sayfa gelecek. İndir seçeneğini tıklayıp doğrudan indirebilir ya da aşağı oku tıklayarak video kalitesini değiştirip indirebilirsiniz. savefrom.net sayfasını ister mobil cihazlarınızda isterseniz de bilgisayarınızda kullanabilirsiniz. 

save2.jpg

YouTube, Twitter ve Facebook'tan video linki nasıl kopyalanır?

YouTube video linki kopyalama

Bilgisayarınızda YouTube'dan indirmek istediğiniz videoyu açın sağa tıklayın. Açılan menüde video URL'sini kopyala seçeneğini tıklayın. Kopyaladığınız linki savefrom.net sayfasına yapıştırın ve videonuzu indirin.

youtube-001.jpg

Ya da YouTube video linkinizde (https://www.ssyoutube.com/watch?v=W_miJyJ93Q8) youtubenin soluna ss yazarak enterleyerek doğrudan savefrom.net safyasına ulaşabilirsiniz. Bu yöntem bilgisayarınızda ve mobil uygulamanızdaki web tarayıcınız için de kullanılır. 

youtubess.jpg

Facebook video linki kopyalama

Facebook'tan indirmek istediğiniz videoyu açın ve videonun sağ köşesindeki üç noktaya tıklayın. Çıkan menüde bağlantıyı kopyalayı tıklayın. Kopyaladığınız linki savefrom.net sayfasına yapıştırın ve videonuzu indirin. Bu yöntem hem bilgisayar hem de mobil cihazlar için geçerlidir.

face.jpg

Twitter video linki kopyalama

Twitter'dan indirmek istediğiniz videoyu açın ve videonun üstünde sağa tıklayın. Çıkan menüde Video adresini kopyalayı tıklayın. Mobil cihazlarınızda Twitter'dan video indirmek için, videoya tıklayın. Sonra paylaş seçeneğine tıklayın açılan menüde Panoya kopyala veya kopyala seçeneğini tıklayın. Kopyaladığınız linki savefrom.net sayfasına yapıştırın ve videonuzu indirin.

twit.jpg

savefrom.net'ten Instagram dahil birçok video yayınlayan sosyal medyadaki videoları indirebilirsiniz. Video linkinizi koplayıp savefrom.net'te çıkan arama çubuğuna yapıştırmanız yeterli olacaktır. savefrom.net bazı siteleri desteklemiyor. Bunun içinde farklı seçenekleri kullanabilirsiniz. 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.