Sebahattin Küçükdoğru, Karatay’da güven tazeledi

Sebahattin Küçükdoğru, Karatay’da güven tazeledi
Milliyetçi Hareket Partisi Karatay İlçe Başkanlığı 14. Olağan Kongresi Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Karatay İlçe Başkanlığı 14. Olağan Kongresi Mevlana Kültür Merkezi’nde düzenlenen program ile yapıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Karatay Kongresini tamamladı. Kongreye tek liste ile giren aday isim ise MHP’den mevcut Karatay İlçe Başkanı Sebahattin Küçükdoğru oldu. Kongre başkanlık seçimiyle beraber başlayan program seçimlerle devam etti. Kongre Divan Başkanı ve üyeleri ise şu şekilde; Genel Başkan Yardımcısı- MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MYK Üyeleri Güzide Çipan ve Prof. Dr. Özer Karakayacı MHP Konya İl Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Ceylan ve Yasemin Demir Yurteri oldu.

mhp-karatay-ilce-baskani-sebahattin-kucukdogru.jpg

KÜÇÜKDOĞRU: DURMADAN, YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ

Kongrede konuşan MHP Karatay İlçe Başkanı Sebahattin Küçükdoğru, “Dava arkadaşlarım, hanımefendiler ve beyefendiler hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum. Partimizin 14. olağan kongresini başlatıyorum ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Sözlerime merhum Hüseyin Nihâl Atsız’ın şu sözleri ile başmak istiyorum; “Ülkü uğrunda gönüller delidir, kişiler ülkü için ölmelidir.” Hepimiz bu anlayışla bu kutlu yolda olmalıyız. Çünkü bu ülkücü ve milliyetçi hareket ülkemizin geleceğine yön veren pusuladır. Burada olan dava arkadaşlarıma mücadelemiz için fahri sorumluluk bilinciyle kongremize katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin önderliğinde, yürümüş olduğumuz bu kutlu davanın anlamını asla unutmayacağız. Ülkemizin içinden geçmiş olduğu bu zorlu süreci; MHP’nin gövdesini taşın altına koyarak vermiş olduğu mücadele büyük alam taşıyor.15 Temmuz sürecinden sonra gözlerin çevrildiği partimizde ülkücü, milliyetçi, hareket her zamankinden daha fazla çalışmalı. Bu anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Toplu mücadelelerimize devam edeceğiz. Durmadan, yorulmadan çalışacağız. Emanet aldığımız bayrağı her zaman daha ileri taşımak için çalışacağız. Ülkemiz ve milletimiz için sorumluluk bilinciyle hareket edeceğiz” dedi.

mhp-konya-il-baskani-remzi-karaarslan.jpg

KARAARSLAN: FİTNEYE VE FESATA YER VERMEDİK

Kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni eden MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Kongremizin partimize, Karatayımıza ve Konyamıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. MHP Konya teşkilatı olarak göreve geldiğimiz tarihten bu yana 31 ilçe başkanımızla birlikte bugüne kadar Cumhur İttifakı için gerekli olan hizmetlerimizi yaptık. Fitneye ve fesata yer vermedik. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatlarına uyarak Konya’da çalışmalar yaptık. Tüm çalışmalarımızı Cumhur İttifak’ı ortağı olan belediyelerimizle birlikte yaptık. Ülkemizi parçalamaya çalışan şer ocakları ile mücadele ettik etmeye devam edeceğiz inşallah. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin 2024 yerel seçimlerinde Konya’nın 31 ilçesiyle ilgili emir ve talimatlarını hiçbir ayrım yapmadan gerçekleştireceğiz. Cumhurbaşkanımızla İslam dünyasının yanındayız. Bu birilerine rahatsızlık veriyor.”

mhp-14-olagan-kongresi-konya-milletvekili-mustafa-kalayci-001.jpg

KALAYCI: BU ÜLKEYİ SEVMEK KOLAY DEĞİLDİR

“Bugün büyük Selçuklu Hakan’ı Sultan Alparslan’ın Türklere Anadolu’nun kapısını açtığı Malazgirt Zaferi’nin 952’nci yıl dönümü” diyen MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı şunları kaydetti: “Aynı zamanda Kurtuluş Savaşı’nın başladığı Büyük Taarruz’un 101. yıl dönümü. Zafer günümüz kutlu olsun. Ne mutlu bize ki kaynağımız sağlam, devletimiz güçlü ve milletimizde büyüktür. MHP; milli kimliğimize ve tarihi misyonumuza sahip çıkmanınım adıdır. Bu ülkeyi sevmek kolay değildir. Vatan, bayrak, ezan demek kolay olmuyor. AK Parti ile oluşturduğumuz Cumhur İttifakı’yla son dönemde tarihi başarılara imza attık. Ayasofya Camii’yi 86 yıl sonra ibadete açtık. Savunma sanayisini milli hale getirmek yürek isterdi. Hamdolsun, bugün kendi helikopterimizi, uçağımızı ve silahımızı üretiyoruz. Savunma sanayide sayılı lider ülkeler arasındayız. Bilindiği üzere kendi otomobilimizi de ürettik. Bunları üretmek yürek ister. Bu mangal yürek Sayın Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifak’ında vardı. Küresel siyasetin ana gündem maddesi seçimler olmuştu. Türkiye ile hesabı olanlar; proje yazıp ve çizenler hamdolsun başarılı olamamıştır. Terör örgütü ile yürüyenler ve emperyalist güçlerin hizmetine tabi olanlar hamdolsun sandığın dibi boyladılar. Türk milleti geleceğine ve kaderine sahip çıkmıştır.” •Pakize Şengül

mhp-14-olagan-kongresi-karatay.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.