SEBİDOS’tan Başkan Tutal’a Teşekkür Ziyareti

SEBİDOS’tan Başkan Tutal’a Teşekkür Ziyareti
Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği Başkanı Ali Öz ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.

Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği Başkanı Ali Öz ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Tutal’a festival süresinde kendilerine göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ettiler.

3-5 Temmuz tarihleri arasında Seydişehir Kuğulu Parkta Seydişehir Belediyesi ve Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenen festival sona erdi. Festivale 35 ilden 150’ye  yakın bisikletsever katıldı.

Türkiye genelinde bir ilk olduğunu kaydeden dernek Başkanı Ali Öz ; “başkanımız festivalimizin proje aşamasından itibaren bizzat festivalin her ayrıntısıyla ilgilenmiş desteklerini esirgememiştir. Seydişehir'imizin tanıtılmasına katkı sağlayan bu organizasyonumuz için belediyemizin tüm imkanlarını seferber etmiştir. Yemeğinden otobüsüne,  Kuğulu Kamp Alanından yapılan hizmetleriyle belediyemiz bu tür organizasyonlarda ne kadar profesyonel olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Seydişehir'in tarihi ve doğal güzelliklerinin tanıtılması ve birlikteliği adına güzel bir program oldu. Ben Başkanımıza bizlere vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum “dedi.

Bu tür organizasyonların birlik ve kardeşlik anlamında önemli olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “ sosyal ve kültürel birlikteliklere ve organizasyonlara ihtiyacımız var, birlik ve kardeşlik anlamında güzel adımlar atılıyor. Güzel bir organizasyon oldu. Ben SEBİDOS Derneğimize ve katılımcılara teşekkür ediyorum “dedi.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.