Seddar Karaman Konyaspor'da

Seddar Karaman Konyaspor'da
Atiker Konyaspor, Anadolu Selçukspor’da forma giyen Seddar Karaman ile sözleşme imzaladı

Atiker Konyaspor, Anadolu Selçukspor’da forma giyen Seddar Karaman ile sözleşme imzaladı. Pilot takımda oynadığı futbol ile öne çıkan genç forvet oyuncusu kulüp idari binasında gerçekleşen törende kendisini 4 yıllığına Atiker Konyasporlu yapan imzayı attı.

İmza töreninde konuşan başkan Ahmet Şan “Yıllardır bizimle berber olan, Anadolu Selçukspor’da başarılı futboluyla göz dolduran Seddar Karaman’la 4 yıllık bir anlaşma yaptık. İnşallah bu anlaşmayla Konyaspor’umuz yeni bir santrafor kazandı. Kendisinden çok umutluyuz. Sakatlıktan yeni çıktı, inşallah bir daha böyle bir sakatlık yaşamaz. Konyaspor’umuza faydalı olacağını düşündüğümüz bir transfer. Anadolu Selçukspor takımımızdan diğer futbolcu arkadaşlarına da güzel bir örnek olacaktır. Hayırlı olsun“dedi.

Atiker Konyaspor’la 4 yıllık sözleşme imzalayan Seddar Karaman ise “İlk geldiğim günden bu yana Konyaspor camiası içinde yer aldığım için çok mutluyum, gururluyum. Bu transferde emeği geçen başta kulüp başkanımız Ahmet Şan’a, hocalarıma, Anadolu Selçukspor başkanına, kulüp menajerimize, herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Sakatlık döneminden çıktım ve bu süreç içerisinde gerek Konyaspor başkanımız Ahmet Şan, gerekse Anadolu Selçukspor başkanımız elinden gelen her türlü desteği sağladılar. Kendilerine minnettarım. Burayı adeta evime çevirdiler, hepsinden Allah razı olsun. Kelimelerle ifade edilemeyen tarifsiz bir mutluluk. Allah’ım bana İnşallah uzun süre bu formayı giymeyi nasip eder. Çok teşekkür ediyorum. Bana inananları mahcup etmeyeceğim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.