SEDEP'den "temizlik" yürüyüşü

SEDEP'den "temizlik" yürüyüşü
KONYA (AA) - Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) gerçekleştirilen çarpıcı etkinliklerle değerlere vurgu yapıyor. Mart ayının değeri olan "temizlik"...

KONYA (AA) - Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) gerçekleştirilen çarpıcı etkinliklerle değerlere vurgu yapıyor. Mart ayının değeri olan "temizlik" kapsamında ilkokul öğrencileri Barbaros İlkokulu'ndan Kültür Park'a yürüyüş gerçekleştirdi.

Barbaros İlkokulu'ndan Kültür Park'a kadar ellerinde taşıdıkları pankartlarla yürüyen öğrenciler, temizlik değerine vurgu yaparak, temiz bir toplum çağrısında bulundu.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar'ın yanı sıra şube müdürleri, okul idarecileri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaşta yürüyüş boyunca öğrencilere eşlik etti.

Altay, çocuklara temiz bir çevre oluşturabilmek için büyük gayret sarf ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Temizlik hizmetleri ekonomik olarak belediyemize çok büyük bir yük getirmekte. Onun için asıl yapılması gereken iş çevreyi temiz tutmak değil çevreyi kirletmemek ve çocuklarımıza daha temiz bir dünya bırakmak. İnşallah gelecek nesil daha güzel ve bilinçli olarak yetişiyor. Daha temiz bir Selçuklu için çocuklarımızın temennilerine katılıyorum. İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, öğretmenlerimize ve velilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte daha temiz bir Selçuklu'ya doğru ilerliyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.