Konyasporlu Sehic ilk11'de sahaya çıktı! Beşiktaşlı Pjanic 1 gol,1 asist yaptı!

Konyasporlu Sehic ilk11'de sahaya çıktı! Beşiktaşlı Pjanic 1 gol,1 asist yaptı!
Bosna Hersek, Kazakistan'la 2-2berabere kaldı. Konyasporlu Sehic ilk 11'de sahaya çıktı. Amir Hadziahmetovic ise kart cezalısı olduğu için kadroda yer almadı. Beşiktaş’ın yeni transferi Miralem Pjanic 1 gol 1 asist yaptı.

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda Bosna Hersek, sahasında Kazakistan’ı konuk etti. Bilino Polje Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Kazakistan 51’inci dakikada Islambek Kuat’ın attığı golle 1-0 öne geçti. 74’üncü dakikada Beşiktaş’ın yeni transferi Miralem Pjanic, penaltıdan attığı golle skora dengeyi getirdi: 1-1.

Kazakistan’dan Zainutdinov 90+5’inci dakikada attığı golle maçın skorunu belirledi: 2-2. Bosna Hersek bu sonuçla gruptaki 4’üncü maçından da galibiyet çıkartamadı. 

Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Miralem Pjanic, 90 dakika sahada kalıp; 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Öte yandan İttifak Holding Konyaspor ’un file bekçisi İbrahim Sehic de mücadelede 90 dakika görev yaptı. Kasımpaşalı Haris Hajradinovic ise yedek kulübesinde başladığı karşılaşmada forma giymedi.

Konyasporlu Amir Hadziahmetovic ise kart cezalısı olduğu için kadroda yer almadı.

16310421221663-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.