Konyasporlu 2 oyuncuya milli davet

Konyasporlu 2 oyuncuya milli davet
Bosna Hersek, 4 Eylül'de deplasmanda İtalya, 7 Eylül'de ise evinde Polonya ile karşılaşacak. Kadroya Konyaspor'un yeni transferi İbrahim Sehic ile Deni Milosevic de çağrıldı.

 Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup'ta İtalya ve Polonya ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı.

Bosna Hersek, 4 Eylül'de deplasmanda İtalya, 7 Eylül'de ise evinde Polonya ile karşılaşacak.

Milli takım teknik direktörü Dusan Bajevic'in belirlediği aday kadroda şu isimler yer aldı:

Kaleci: İbrahim Sehic (İttifak Holding Konyaspor), Jasmin Buric (Hapoel Haifa), Asmir Begovic (Milan)

Defans: Zoran Kvrzic (Hes Kablo Kayserispor), Toni Sunjic (Dinamo Moskova), Sinisa Sanicanin (Vojvodina), Ermin Bicakcic (Hoffenheim), Besim Serbecic (Saraybosna), Sead Kolasinac (Arsenal), Eldar Civic (Ferencvaros), Branimir Cipetic (Siroki Brijeg), Darko Todorovic (Hajduk Split)

Orta saha: Deni Milosevic (İttifak Holding Konyaspor), Miralem Pjanic (Barcelona), Gojko Cimirot (Standard Liege), Rade Krunic (Milan), Stjepan Loncar (Rijeka), Muhamed Besic (Everton), Anel Sabanadzovic (AEK), Amer Gojak (Dinamo Zagreb)

Forvet: Edin Visca (Medipol Başakşehir), Haris Hajradinovic (Kasımpaşa), Miroslav Stevanovic (Servette), Haris Duljevic (Nimes), Edin Dzeko (Roma), Armin Hodzic (MOL Fehervar), Elvir Koljic (Universitatea Craiova).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.