Şehir Konağı Hızla Yükseliyor

Şehir Konağı Hızla Yükseliyor
Seydişehir’de yapımı devam eden Şehir Konağı inşaatı hızla yükseliyor.2 Nolu Sağlık Ocağı yanında projelendirilen Şehir Konağı inşaat çalışmaları hızla devam ediyor...

Süleyman Sayan'ın Haberi

Seydişehir’de yapımı devam eden Şehir Konağı inşaatı hızla yükseliyor.2 Nolu Sağlık Ocağı yanında projelendirilen Şehir Konağı inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.10 Ekim’de temel atma töreni gerçekleştirilen Şehir konağı Seydişehirlilerin vakit geçirebileceği bir mekan olarak hizmete açılacak.

Tamamlanması heyecanla beklenen şehir konağında 7 ‘den 70’ e herkese hitap edecek mekanlar bulunuyor. Toplantı salonundan kafeteryaya; yüzme havuzundan spor salonuna, ders salonları gibi birçok alanda hizmet verecek Şehir Konağı aynı zamanda sığınağa da sahip olacak. Tamamlanan binanın sosyal tesisler anlamında vatandaşlara birçok alanda ev sahipliği yapması planlanıyor.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Büyükşehir’in katkılarıyla yaptırılan çok amaçlı Şehir Konağının vatandaşların birçok sosyal alanda faydalanabileceği çok amaçlı bir tesis olacağını dile getirerek hayırlı olmasını diledi.”  (Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.