Şehir Tiyatrolarında bu hafta

Şehir Tiyatrolarında bu hafta
Bu hafta, 8'i çocuk oyunu olmak üzere 15 oyun sahnelenecek

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, bu hafta 15 oyunla izleyici karşısına çıkıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarından yapılan açıklamaya göre, yeni haftada 8'i çocuk oyunu olmak üzere 15 oyun sahnelenecek.

Şehir Tiyatrolarının mültecilerin hikayesini anlatan yeni oyunu "Radyonun İçindekiler", 16 Nisan'da Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesinde, Bulgaristan'dan Türkiye'ye göç etmek zorunda kalan bir ailenin öyküsünün aktarıldığı "Türkiye Kayası-Bir Göç Hikayesi" ise 13-16 Nisan'da Fatih Reşat Nuri Sahnesinde tiyatroseverlerle buluşacak.

Osmanlı'da Lale Devri'nin sonrasında dönemin baş kadısının konağında geçen olayları "dolantı komedyası" üslubuyla ele alan "İstanbul Efendisi" oyunu da 13-16 Nisan'da Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesinde izleyici karşısına çıkacak.

Ayrıca, "İki Arada Bir Yerde" oyunu 14-16 Nisan'da Kağıthane Sadabad Sahnesi'nde, "Ölü Adamın Cep Telefonu" 13-16 Nisan'da Kadıköy Haldun Taner Sahnesinde, "Hayal-i Temsil" 14-16 Nisan'da Ümraniye Sahnesinde ve "On İki Öfkeli Adam" ise 14-16 Nisan'da Gaziosmanpaşa Sahnesinde oynanacak.

- Çocuklar için 8 oyun

Hayvanları tanımayan Karagöz'ün bir çiftlikte iş bulması sonucu yaşanan maceraları konu alan "Karagöz Çiftlik Bekçisi" oyunu, 14 Nisan'da Kağıthane Küçük Kemal Çocuk Tiyatrosu Sahnesinde çocuklarla buluşacak.

"Bir Gün Ayakkabımın Teki" Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesinde, "Harikalar Mutfağı" Fatih Reşat Nuri Sahnesinde, "Define Adası" Kağıthane Sadabad Sahnesinde, "Üç Kardeş ve Muhteşem Kurt" Kadıköy Haldun Taner Sahnesinde, "Üzgün Ağaçlar Ülkesi" Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesinde, "Alaaddin'in Sihirli Lambası" Ümraniye Sahnesinde ve "Bisküvi Adam" adlı oyun da 17 Nisan'da Gaziosmanpaşa Sahnesinde küçük izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.