Şehit Aileleri Derneğin'den şehitlere hatim

Şehit Aileleri Derneğin'den şehitlere hatim
Konya Şehit Aileleri Derneği tarafından 1994 yılından bugüne kadar sürdürülen ‘şehitler için hatim’ duası programı önceki gün Konya protokolünün katımıyla gerçekleştirildi.

Konya Şehit Aileler dernek binası bahçesindeki programa Konya Vali Yardımcısı Fatmagül Dalmış, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Önder Şensöz, Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı temsilcileri, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Kaymakamı Hasan Kılca, Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, Daire Müdürleri STK temsilcileri Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir ve yönetim kurulu üyeleri, askeri ve mülki erkânın yanı sıra şehit aileleri ve yakınları katıldı.

Programa katılan seçkin misafirler “Tüm şehitler için yapılan hatim duasından sonra, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yemek ikramında bulunuldu.

Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir “ Derneğimiz bahçesinde gerçekleştirdiğimiz “ Tüm Şehitlerimiz için” hatim duası programına katılan tüm Konya protokolüne, misafirlerimize ve şehit ailelerine derneğim adına teşekkür ediyorum. Yemek ikramında bulunan Konya Büyükşehir Belediyesine ayrıca teşekkür ediyorum ”dedi.

.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.