Şehit aileleri ve gaziler Konya Karatay Lavanta Bahçeleri ile Mevlana Gül Bahçesi’ni gezdi

Şehit aileleri ve gaziler Konya Karatay Lavanta Bahçeleri ile Mevlana Gül Bahçesi’ni gezdi
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi’nin yönetimi ile üyeleri, Karatay Belediyesi’nin misafiri oldu.

Konyalı şehit aileleri ve harp malulü gaziler, Karatay Belediyesi’nin projesiyle Karatay Lavanta Bahçesi ile Karatay Mevlana Gül Bahçesi’ni ziyaret ettiler.

Şehit ailelerini ve gazilerini Karatay’da misafir etmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerin aileleri ve gaziler bizim en değerli emanetimizdir” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi’nin yönetimi ile üyeleri, Karatay Belediyesi’nin misafiri oldu. Karatay Belediyesi tarafından belediye hizmet binasında düzenlenen programda bir araya gelen şehit aileleri, gaziler, dernek yönetimi ile derneğe üye aileler daha sonra Karatay Belediyesi tarafından 2019’da Konya’ya kazandırılan Karatay Lavanta Bahçeleri’ni ziyaret etti.

sehit-aileleri-mevlana-gul-bahcesini-gezdi-1.jpg

GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ LAVANTA BAHÇESİ VE GÜL PARKI’NA HAYRAN KALDILAR

1 Temmuz’dan itibaren ziyarete açılan ve açıldığı günden buyana büyük ilgi gören Karatay Lavanta Bahçeleri’ni gezen gaziler ve şehit aileleri, Lavantaların o eşsiz kokusu ve görüntüsü eşliğinde bahçe içerisinde bol bol fotoğraf çekildi.

Konyalı gaziler ve şehit aileleri ayrıca, Karatay Belediyesi tarafından Hazreti Mevlana'nın 750. vuslat yıl dönümü dolayısıyla kurulan Karatay Mevlana Gül Bahçesi’ni de görme fırsatı buldu. 14 bin metrekarelik alanı, 190 farklı tür olmak üzere 50 binin üzerinde gülün dikilmesiyle oluşturulan Karatay Mevlana Gül Bahçesi’ni ziyaret eden gaziler ve şehit aileleri, burada da bol bol fotoğraf çektirdi.

sehit-aileleri-mevlana-gul-bahcesini-gezdi-5.jpg

sehit-aileleri-mevlana-gul-bahcesini-gezdi-4.jpg

HARP MALULÜ GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİNDEN KARATAY BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi Başkanı Süleyman Ege, “Konya'nın güzide mekanları haline gelen Karatay Mevlana Gül Bahçesi ile Karatay Lavanta Bahçeleri’ni harp malulü gazileri, aileleri, şehit aileleri ve derneğe üye arkadaşlarla birlikte ziyaret ettik. Bu güzel mekanları Konya'ya kazandıran Karatay Belediye Başkanı Sayın Hasan Kılca’ya çok teşekkür ediyorum. Güzel bir program oldu. Bu vesileyle kendilerine şükranlarımı sunuyorum” derken; şehit aileleri ile gaziler de bu anlamlı etkinlik için Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür etti.

sehit-aileleri-mevlana-gul-bahcesini-gezdi-6-001.jpg

sehit-aileleri-mevlana-gul-bahcesini-gezdi-3.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.