Şehit aileleri ve gaziler iftarda

Şehit aileleri ve gaziler iftarda
Konya’daki şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya gelen Akyürek, “Millet olarak arzumuz tarihte olduğu gibi gelecekte de yeryüzüne nizam vermek, yeryüzünde adaleti, hakkı ve hakikati hakim kılmaktır.

Bu ideal, bu misyon şehitlerimizin bereketiyle, gazilerimizin duasıyla gerçekleşecektir” dedi

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Konya’daki şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi. Programa katılanlarla yakından ilgilenen Başkan Akyürek, Anadolu coğrafyasının her zaman fedakarlık istediğini, binlerce yıldır burada bulunmanın bir bedeli olduğunu söyledi. Günümüzde de bu bedelin ödenmeye devam ettiğini kaydeden Başkan Akyürek, “Şu anda arzumuz tarihte olduğu gibi gelecekte de yeryüzüne nizam vermek, yeryüzünde adaleti, hakkı ve hakikati hakim kılmaktır. Bu ideal, bu misyon şehitlerimizin bereketiyle, gazilerimizin duasıyla gerçekleşecektir. İnsanımızın şehit ve gazilerimize, onların temsil ettiği manaya hürmetleriyle, o uğurda çalışmalarıyla gerçekleşecektir” dedi. Millet olarak şehit ailelerine ve gazilere borcumuz olduğunu belirten Başkan Akyürek, “Hepimiz vatan ve millet için çalışıyoruz ama burada bulunanlar bu uğurda canlarını feda etmiş ve feda etmeye hazır insanlaradır” diye konuştu. Programa, Muharip Gaziler Derneği Konya Şube Başkanı Mustafa Buğur, Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Bekdemir, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Mustafa Işık ile Diyarbakır Şube Başkanı Reşit Can, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.