Şehit Piyade Uzman Çavuş Şimşek’in cenazesi Konya'ya getirildi

Şehit Piyade Uzman Çavuş Şimşek’in cenazesi Konya'ya getirildi
Nusaybin'deki operasyonda yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Abdullah Şimşek'in naaşı Konya'ya getirildi

KONYA (AA) - Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonlarda yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Abdullah Şimşek'in cenazesi Konya'ya getirildi.

Şehidin cenazesi, Konya Havalimanı'nda Vali Muammer Erol, Konya 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Haluk Şahar, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, milletvekilleri ile askeri ve mülki erkan tarafından karşılandı.

Şehitle aynı uçakta gelen anne Gülsüm ve baba Veli Şimşek'in güçlükle ayakta durduğu gözlendi. Anne Şimşek, tekerlekli sandalyeye alınarak helikoptere götürüldü.

Askerler tarafından uçaktan alınarak helikoptere taşınan şehit Şimşek'in naaşı, toprağa verileceği Beyşehir ilçesine bağlı Gölyaka Mahallesi'ne gönderildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.