Şehit polis Nair son yolculuğuna uğurlandı

Şehit polis Nair son yolculuğuna uğurlandı
EDİRNE (AA) - 1 Mayıs'ta, görev sırasında düşerek kafasını çarpan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Fatih Nair, Edirne'de son yolculuğuna...

EDİRNE (AA) - 1 Mayıs'ta, görev sırasında düşerek kafasını çarpan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Fatih Nair, Edirne'de son yolculuğuna uğurlandı.

Nair'in cenazesi, helallik alınmak üzere Meriç ilçesine bağlı Kavaklı köyündeki baba evine getirildi. Şehidin annesi Hasibe ve eşi Nagehan, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Şehidin eşi Nagehan, ''Babam nerede?" diye soran kızı Elif Zehra'yı ''Baban cennete gitti kızım, bizi orada bekleyecek. Dua okudukça baban sevinecek'' diye teselli etti.

Şehit polisin Türk bayrağına sarılı tabutu, daha sonra meslektaşlarının omuzlarında mahalle meydanında hazırlanan alana getirildi. Şehidin ailesi burada da tabuta sarılarak, gözyaşı döktü.

Kılınan cenaze namazının ardından bir süre omuzlarda taşınan şehidin naaşı, köy mezarlığında toprağa verildi.

Törene Edirne Vali Vekili Beyazıt Tunç, AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, 54. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arı, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, askeri yetkililer, şehidin silah arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.