Şehit ve gazi aileleri CHP'ye tepki gösterdi

Şehit ve gazi aileleri CHP'ye tepki gösterdi
CHP'nin üst üste gelen şehit cenazelerine yönelik söylemleri ve terör bağlantılı siyasal partiler ile dirsek teması şehit ailelerinin tepkisine sebep oldu.

Şehit aileleri CHP'ye tepki gösterdi. Teröre yönelik bildiriye imza atmayarak büyük bir skandala sebep olan CHP, halkın tepkisini almaya devam ediyor.

Şehit ve gazi aileleri derneği, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) siyasi partilerin teröre karşı imzaladığı bildiriye imza atmamasına tepki gösterdi.

DEM PARTİSİ İLE YÜRÜYORLAR İDDİASI

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkan Abbas Gündüz ile Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Orhan Kandemir, 12 şehidin verildiği saldırıda CHP’nin Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) ile yürüdüğünü ileri sürerek tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kürsüde Selahattin Demirtaş’a ve Osman Kavala’ya selam gönderdiğini hatırlatan başkanlar, “Şehitlerimiz var, bir taraf milletin iradesinin tecelli yeri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde teröre ortak karşı dururken, tüm partiler ortak metne imza atarken CHP ve DEM parti atmadı. CHP, kendi metnine imza attı. Ne yazıyor bildirilerin de, 'terör' diyor 'terörist' diyor ama 'Kahrolsun PKK' diyemiyor, diyemezler, iplerini tutanlar müsaade etmez. Bu bir parti meselesi değil milli bir meselesidir” dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.