Şehit yüzbaşı arkadaşları tarafından anıldı

Şehit yüzbaşı arkadaşları tarafından anıldı
Kocaeli'de, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Yüzbaşı Fatih Yaşar için düzenlenen programda lokma dağıtılıp, oluşturulan anı köşesi gezildi- Programa, Donanma Komutanı Oramiral Kösele de katıldı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'de, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlere yönelik operasyonda şehit düşen Yüzbaşı Fatih Yaşar, sınıf arkadaşlarının düzenlediği programla anıldı.

Gölcük ilçesi Anıtpark'ta, şehidin Deniz Harp Okulu mezunu sınıf arkadaşlarının yanı sıra Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele ve Kaymakam Adem Yazıcı ile vatandaşların katılımıyla düzenlenen programda, lokma döktürülerek dağıtıldı.

Deniz Binbaşı Ali Bağcı, buradaki konuşmasında, şehit Yaşar'ın 2003'ten itibaren Özel Kuvvetler Komutanlığı emrinde görevini sürdürdüğünü, tim komutanlığı ile tabur istihbarat, harekat ve eğitim subaylığı yaptığını söyledi.

Sur'da 9 Şubat'ta şehit düşen Yaşar'ın cenazesinin, Konya'nın Seydişehir ilçesinde 2 yaşında kaybettiği annesinin mezarının yanında toprağa verildiğini belirten Bağcı, "Şehidimizin ruhu şad olsun" ifadesini kullandı.

Daha sonra, Anıtpark'ta oluşturulan, şehidin hayatı ve askerlik dönemiyle ilgili bilgiler ile fotoğraflarının yer aldığı anı köşesi, Oramiral Kösele, Kaymakam Yazıcı ve vatandaşlar tarafından gezildi.

Program, şehitler için edilen duanın ardından sona erdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.