Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı
ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. yıl dönümünü kutladı. Acehan,...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. yıl dönümünü kutladı.

Acehan, yayımladığı mesajında Çanakkale Zaferi'nin tarihin en şanlı zaferlerinden biri olduğunu belirterek zaferin bu milletin gerektiği zaman vatanı için neler yapabileceğinin en iyi göstergesi olduğunu vurguladı.

Bugün olduğu gibi Çanakkale’de de vatanı için yedi düvelle çarpışan yüz binlerce vatan evladının gözlerini kırpmadan ölüme yürüdüğünü ifade eden Başkan Acehan, ’’Vatanını aziz bilip canlarını feda eden ve şanlı tarihimize bu büyük zaferi yazdıran 250 bin şehidimiz ile birlikte bugüne kadar vatanımızın her köşesinde şanlı bayrağımızın dalgalanması için canlarını gözlerini kırpmadan veren tüm şehitlerimizi rahmetle, saygıyla ve şükranla anıyorum’’ dedi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.