Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz
Ankara'daki terör saldırısında şehit olan 2 astsubay ve 5 sivil memurun cenazesi, Cebeci Askeri Şehitliğinde toprağa verildi

ANKARA (AA) - Ankara'da önceki gün gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan 2 astsubay ile 5 sivil memurun cenazesi, Cebeci Askeri Şehitliğinde defnedildi.

Kocatepe Camisi'nde cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından astsubaylar Ertan Akgül (39) ve İbrahim Baran (42) ile sivil memurlar Figen Gündüz (51), Sedat Durgun (45), Güner Altınok (51), Mustafa Haliloğlu(53) ve Meryem Yılmaztürk'ün (40) cenazeleri, Cebeci Askeri Şehitliğine getirildi.

Burada gerçekleştirilen törende terör saldırısında yaşamını yitiren 7 kişinin öz geçmişleri okundu. Daha sonra cenazeler, dualarla toprağa verildi.

Silah atışıyla sona eren törene, saldırıda hayatını kaybedenlerin aileleri, askeri erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.