Şehrin sorunlarına hemşehrilerimizle birlikte çözüm üretiyoruz”

Şehrin sorunlarına hemşehrilerimizle birlikte çözüm üretiyoruz”
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Işıklar Mahallesinde bulunan Mahperi Hatun Emekliler Lokalinde emeklilerle bir araya geldi.

Selçuklu Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarına kazandırılan lokaller, nezih ortamıyla emeklilerin vazgeçilmez mekanları arasından yer alıyor. Emeklilerin sosyal hayatını zenginleştiren ve birlikte hoşça vakit geçirmelerini sağlayan 9 emekli lokalinden yaklaşık 13 bin emekli faydalanıyor. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sık sık ilçenin farklı noktalarında yer alan emekli lokallerini ziyaret ederek hizmet alan emeklilerle bir araya geliyor. Başkan Altay, Işıklar Mahallesinde bulunan Mahperi Hatun Emekli Lokalini ziyaret ederek lokalden faydalanan emeklilerle sohbet etti. Ziyarette AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer’de bulundu. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mahperi Hatun Emekli Lokaline gerçekleştireceği ziyareti Twitter ve Facebook hesaplarından duyurarak sosyal medya kullanıcılarını da davet etti. Başkan Altay’ın çağrısı kısa sürede büyük beğeni alırken, sosyal medya kullanıcıları gerçekleştirilen ziyarette Başkan Altay’a eşlik etti.

 

“Büyüklerimizin hayır duasını almak bizi güçlü kılıyor”

Selçuklu Belediyesi tarafından ilçenin farklı yerlerine emeklilerin sosyal hayatını canlandırmak ve birlikte vakit geçirebilmelerini sağlamak amacıyla yaptırılan emekli lokallerinin yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Başkan Altay, “Belediyecilik hizmetlerinde hemşehrilerimizin ihtiyacı olan birçok alanda proje üreterek bu projeleri hayata geçiriyoruz. Emekli Lokalleri de bunlardan biri. Şu anda ilçemizde hizmet veren 9 lokalimizden emeklilerimiz faydalanıyor. Yakın zamanda Musalla Bağları Mahallesinde hizmet vermeye başlayacak emekli lokali ile bu sayı 10’a yükselecek. Günlerinin büyük bir bölümünü bu lokallerde geçiren emekliler, gerçekleştirilen etkinliklerle zamanlarını iyi bir şekilde değerlendiriyor ve birlikte vakit geçiriyorlar. Büyüklerimizin hayır duasını almak ve onların isteklerine cevap vermek için her fırsatta lokallerimizi ziyaret ediyoruz” dedi.

 

“Sorunları yerinde dinliyor hemşehrilerimizle birlikte çözüm üretiyoruz”

Selçuklu halkına her alanda en iyi hizmeti sunmak için gayret gösterdiklerini ve bunun için sürekli vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyleyen Başkan Altay, “Vatandaşlarımızla sürekli bir araya geliyoruz. Bunun en büyük avantajı, her yaş grubundan vatandaşla bir araya gelerek sorunu birinci ağızdan dinlemek. Selçuklu mahalle bazında çok büyük bir ilçe ve her mahallenin de farklı sorunları var.

Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle sorunu doğru tespit etmeye çalışıyor, ona göre çözümler üretmeye çalışıyoruz. Bu durum hem memnuniyete yansıyor hem de bizim iş yükümüzü azaltıyor. Çünkü her yaş grubundan insan bize derdini rahatlıkla anlatabiliyor. Biz de ona göre çözümler üretiyoruz” dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a mahalle sakini çocuklarda yoğun ilgi gösterdi. Çocuklarla tek tek ilgilenen Altay, onlarla bir süre sohbet etti. Sıcak diyalogların yaşandığı muhabbetin ardından Başkan Altay, çocuklarla fotoğraf çektirdi.

Yaşları 50 ile 85 arasında değişen vatandaşlar, bu lokallerde bir araya gelerek, sohbet ettiklerini ve son derece iyi vakit geçirdiklerini söyledi. Emekliler konağı müdavimi emekliler, insanların bir araya gelmesinde sosyal mekanların büyük önemi olduğuna dikkat çekerek, bu tür sosyal yapıların sayısının artmasını arzu ettiklerini ifade ettiler ve Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.