Sel gitti izi kaldı, tartışmalar sürüyor

Sel gitti izi kaldı, tartışmalar sürüyor
Bir felaketi daha Ekrem İmamoğlu tatil yaparken atlatan İstanbul'da tartışmalar sürüyor

İstanbul sele teslim olurken Fethiye'de tatil yaptığı ortaya çıkan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili tartışmalar devam ediyor.

Yaşananların CHP Genel Merkezinde de rahatsızlığa yol açtığı öğrenildi.

Başta Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere parti yönetiminin İmamoğlu'na tepkili olduğu öğrenildi

Ekrem İmamoğlu'nu Fatih Sultan Mehmet'e benzeten İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in gönlündeki cumhurbaşkanı adayının İmamoğlu olduğu biliniyor. Akşener'in sessizliği de ''Ekrem İmamoğlu'nun üzerini çizdi'' şeklinde yorumlandı.

aw665740-01.jpg

aa-20220710-28382631-28382628-istanbulda-saganak-etkili-oldu.jpg

aa-20220710-28385047-28385043-istanbul-valisi-ali-yerlikaya.jpg

YANDAŞLAR BİLE İSYAN ETMİŞTİ

Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul selle boğuşurken yine tatilde olması yandaşlarını bile isyan ettirmişti.

Komedyen Şahan Gökbakar, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki resmi hesabından açıklamada bulunmuş, "İstanbul'da yağmur felaketi yaşanırken, arkadaşıma 'İmamoğlu yine tatildeymiş meselaa' deyip kahakaha attım.O da 'Evet abi, tatilde' dedi. 'Yok artık' dedim. 'Gerçekten abi' dedi. 'Lan saçmalama vallaha mı?' dedim. 'Vallaha' dedi. Komedi filminde olur bu... Sinir bozucu yaa!" ifadelerini kullanmıştı.

fxyvuvvx0aiegwp.jpg

FOX TV BİLE TOPA TUTTU: ESKİDEN YAPTIĞI GİBİ TATİLDEYMİŞ!

Yaşananların ardından Ekrem İmamoğlu yandaşı FOX TV yerden yere vurmuştu FOX'un ana haber sunucusu Burak Birsen canlı yayında "Ekrem Bey, ailesiyle beraber tatildeymiş, eskiden yaptığı gibi" diyerek tepki göstermişti. Birsen, bu duruma inanamadıklarını ve arayıp teyit edince durumun gerçek olduğunu da sözlerine eklemişti.

İMAMOĞLU'NDAN "FETHİYE'DEN YÖNETTİM" SAVUNMASI

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayram günü ikindi saatlerinde ailesiyle il dışında olduğunu belirterek "Sabaha karşı 03.30'dan itibaren yağışı takip ettim, ekipleri yönettim. Bayramda bile huzursuzluk çıkarmak isteyenler de yok değil. Onları seçimlerden beri sağduyuya davet ediyorum, yılmadan da edeceğim. Ülkemizin ve İstanbul'umuzun kavga ve kötülüğe değil, hizmet ve dayanışmaya ihtiyacı var. İBB hizmete ve dayanışmaya devam ediyor." sözleriyle kendini savunmuştu.

0x0-imamoglu-bir-saniye-vaktimiz-yok-demistibakin-nerede-ortaya-cikti-1564154849393.jpg

ekrem-imamoglu-tatil-1-96e0fdb79ca7415d6df0.jpg

780x411-turkiye-sallanirken-ekrem-imamoglu-kayak-keyfinde-1580241138528.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.