Selçuk İnan ve Denayer Eskişehir'de yok

Selçuk İnan ve Denayer Eskişehir'de yok
- Galatasaray'da arka adalesinde ağrı hisseden kaptan Selçuk İnan ile yine adalesinde problem olan Denayer, Eskişehirspor maçı kadrosuna dahil edilmedi


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında yarın deplasmanda Eskişehirspor'la karşılaşacak Galatasaray'da son antrenmanı yarıda bırakan Selçuk İnan, kamp kadrosuna alınmadı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, bugün gerçekleştirilen son antrenmanda sağ üst arka adale grubunda ağrı hisseden kaptan Selçuk çalışmayı yarıda bıraktı. Selçuk'un yapılan ilk tetkiklerinde, sağ üst arka adale grubunda orta düzeyde zorlanma tespit edildiği bildirildi.

Belçika Milli Takımı'ndan döndükten sonra adalesinde ağrı hisseden Jason Denayer'in de tedbir amaçlı kadroya alınmadığı kaydedildi. Belçikalı futbolcunun yapılan ilk tetkiklerinde hafif zorlanma tespit edildiği ifade edildi.

Galatasaray'da Selçuk ve Denayer'in dışında 6 eksik futbolcu daha bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Wesley Sneijder, Sinan Gümüş, Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta ve Hamit Altıntop ile sarı kart cezalısı Olcan Adın, Eskişehirspor maçı kadrosunda yer almadı.

Saat 16.30'da uçakla Eskişehir'e hareket edecek Galatasaray kafilesinde şu oyuncular bulunuyor:

Fernando Muslera, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Umut Bulut, Lukas Podolski, Jose Rodriguez, Ryan Donk, Aurelien Chedjou, Lionel Carole, Semih Kaya, Martin Linnes, Koray Günter, Volkan Pala, Kerem Çalışkan, Muhammet Yeşilyurt, Tarık Çamdal, Emre Çolak, Cenk Gönen.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.