Selçuk Tıp'a ziyaret

Selçuk Tıp'a ziyaret
Acil Hastalara Yardım Vakfı üyeleri ve beraberindeki Torku Konyaspor U16 Futbol Takımı oyuncuları, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ni ziyaret etti.

Acil Hastalara Yardım Vakfı üyeleri ve beraberindeki Torku Konyaspor U16 Futbol Takımı oyuncuları, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ni ziyaret ederek, tedavi gören çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı, hastane bünyesinde oluşturulan Giysi Bankası’na bağışta bulunuldu. 

 

3-059.jpg
Organizasyon, hastane bünyesindeki çocuk servisleri içindeki okulların ve çocuk acil servisinin, minik hastalarla beraber süslenmesi ile başladı. Ardından palyaço gösterileri, müzik dinletileri ile çocuk hastalar eğlenceli dakikalar yaşadı.
Acil Hastalara Yardım Vakfı Başkanı Süleyman Doğan, SÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Bilge Burçak Annagür’e çalışmaları hakkında bilgi verdi. Vakıf olarak yaptıkları çalışmaları önemsediklerini ve bu tip sosyal sorumlulukların çoğalmasını arzu ettiklerini belirten Doğan, “Bize hastanede yatmakta olan çocuklarımıza güzel şeyler yapma imkanı sağladığı için Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi ailesine teşekkür ediyoruz” dedi.
Doç. Dr. Annagür ise, bu organizasyondan dolayı memnun olduklarını belirterek, “Çocuk her yerde çocuktur. Sokakta, evde, savaşta, hastanede hep kendilerine ait bambaşka bir dünyada yaşarlar. Ve onların mutluluğu tüm insanlığın mutluluğudur. Bu nedenle tüm hastalarımız bizler için özeldir, ancak çocuklar apayrı öneme sahiptir. Onlara hastane ortamında olduklarını unutturup eğlenme olanağı sağladığınız için teşekkür ediyor, onlar adına size minnettar olduğumuzu bilmenizi istiyoruz” diye konuştu.
Hasta yakınları, çocukların palyaço gösterileri, müzik dinletileri, çeşitli oyunlarla hastane ortamında az da olsa eğlenme fırsatı bulmasından dolayı organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette, hastane bünyesinde oluşturulan Giysi Bankası’na da bağışta bulunuldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.