Selçuk Üniversitesi 100. yıl etkinlikleri

Selçuk Üniversitesi 100. yıl etkinlikleri
 Muhabir
Selçuk Üniversitesi, Cumhuriyetin 100. yılında etkinliklerine devam ediyor.

Dekan Prof. Dr. Abdullah Karaman, “Selçuk Üniversitesi ve Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi olarak üzerimize düşeni yapmakla yükümlüyüz. Eğitim kurumları olarak öğrencilerimize sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazandırmak, bilinçli ve sorumlu bireyler olarak yetişmelerini sağlamak en önemli görevlerimizden biridir. Sevgili öğrenciler, bu mücadelede sizin de büyük bir rolünüz var. Kendinizi ve çevrenizdekileri bilinçlendirmek, uyuşturucu kullanımına hayır demek, arkadaşlarınıza destek olmak ve her zaman yardıma ihtiyacı olanlara el uzatmak, bu mücadelede en değerli katkıları sağlayacaktır.” dedi.

beysehir-ali-akkanat-turizm-fakultesi-4.jpg

Sunum, polis memuru İsmail Akbulut tarafından verildi.

AKŞEHİR İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Dünya ve Türkiye’de Enerji Politikaları” adlı konferans yapıldı.Fakülte Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Enerji alanında küresel ölçekte ve Türkiye’de yaşanan gelişmeler ve alternatif enerji kaynaklarını konu alan konferans, Selçuk Üniversitesi Yunak Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mahmut Sami Duran tarafından gerçekleştirildi.

YUNAK MESLEK YÜKSEKOKULU

Yunak Meslek Yüksekokulunca “Cumhuriyete Giden Yolda Akşehir Batı Cephesi Karargahı Müzesi” ziyaret edildi.

Akşehir Kadir Yallagöz Sağlık Yüksekokulu öğrencilerinin de katıldığı program, Akşehir ve Yunak Belediyelerince desteklendi. Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Yunak Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kadir Öztaş ve Sevcan Çavdar öğrencilere müze hakkında bilgi verdi.

aksehir-iibf-3.jpg

HUĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU

Huğlu Meslek Yüksekokulu da “100. Yılda Daha Temiz Bir Türkiye” adlı etkinlik düzenledi.

Huğlu MYO ve Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Sağlık Emniyet ve Çevre Birimi iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte MYO ile Av Tüfekleri Kooperatifi arasında yer alan ormanlık alanda çöp ve atıklar kaynağında ayrıştırılarak İş Sağlığı ve Güvenliği Programında eğitim gören öğrenciler tarafından toplandı. Etkinlik, Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Fabrika gezisi ile sona erdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.