Selçuk Üniversitesi ile Hüyük Belediyesi protokol imzaladı

Selçuk Üniversitesi ile Hüyük Belediyesi protokol imzaladı
Hüyük İlçe Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve Hüyük Kaymakamı Bayram Türker, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’i makamında ziyaret etti.

 Ziyarette Hüyük Belediyesi’nin Selçuk Üniversitesi Hüyük Meslek Yüksek Okulu Yerleşkesine yapacağı okul binasıyla ilgili taraflar arasında protokol metni imzalandı. 
Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü’nde gerçekleştirilen protokole göre Hüyük Belediyesi, Selçuk Üniversitesi Hüyük Meslek Yüksek Okulu’nun yerleşke alanı olarak düşünülen 28 bin 455 metrekarelik taşınmaz arazi üzerine anahtar teslimi meslek yüksekokulu binası inşa edecek.
Protokol hakkında konuşan Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, “Hüyük ilçemizde açmayı düşündüğümüz eğitim kurumlarında, eğitimin niteliği ile ilgili öncelikli olarak belirlenmiş alanlarda planlı çalışmalar yürüterek özellikle öğrencilerin başarı ve kültür seviyelerini yükseltmeyi amaçlıyoruz. Bu doğrultuda imzalanan protokol tüm eğitimi sosyal, kültürel ve sanatsal hizmetlerin niteliğini arttırılması, eğitim programlarının geliştirilmesi, uygulamalı eğitim faaliyetleriyle öğretim yeterliliğinin artırılması noktasında önemli hizmetler sunacaktır. Protokolün üniversitemize ve Hüyük ilçemize hayırlara vesile olmasını dilerim” diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.