Selçuk Üniversitesi kampüs planlaması yapıldı

Selçuk Üniversitesi kampüs planlaması yapıldı
Selçuk Üniversitesi yöneticileri, "Alaeddin Keykubat Kampüsü Master Planlaması" toplantısında bir araya geldi

KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesi (SÜ) yöneticileri, Alaeddin Keykubat Kampüsü Master Planlaması toplantısında bir araya geldi.

Beyşehir'deki bir otelde 3 ayrı oturum halinde gerçekleştirilen toplantıda, Alaeddin Keykubat Kampüsü’nün mevcut durumuna ilişkin katılımcılara bilgi verildi.

SÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin yaptığı konuşmada, Alaeddin Keykubat Kampüsü'nde 65 binin üzerinde öğrenci bulunduğunu, personel ve ziyaretçiler de dikkate alındığında günde 80 bin civarında bir nüfusun yaşadığını söyledi.

Bu nüfus dikkate alındığında kampüsün birçok ilçeden hatta bazı illerden de büyük konumda olduğunu dile getiren Şahin, "Gerek alt yapıda gerekse fiziki mekan düzenlemeleri anlamında bazı dokunuşlar gerçekleştireceğiz. Bugün bunun yöntemini belirlemek için buradayız. Tüm yöneticilerimizin bu konudaki fikrini almak istiyoruz. Önümüzdeki yıllar için yapmayı planladığımız değişiklikleri burada verilen kararlar üzerine oturtacağız." dedi.

Yapı İşleri Koordinatörü Doç. Dr. Mustafa Yıldız’ın gerçekleştirdiği sunumlarda kampüsteki derslik ve bina ihtiyacı, yaya ve araç yolu düzenlemeleri, sosyal ve kültürel alanlarla yeşil alanlara ilişkin planlanan yeni düzenlemeler anlatıldı.

Toplantıya, SÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Kağan Karabulut, Prof. Dr. Abdullah Topcuoğlu, Prof. Dr. Hüseyin Kara, dekanlar, müdürler ve diğer üst düzey yöneticiler katıldı.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.