Selçuk Üniversitesi'nde iletişimin önemi vurgulandı

Selçuk Üniversitesi'nde iletişimin önemi vurgulandı
 Muhabir
Selçuk Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Barınma Şube Müdürlüğü tarafından “Konaklama İşletmelerinde Etkili Örgütsel İletişim ve Önemi” adlı hizmet içi eğitim gerçekleştirildi.

Selçuk Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Barınma Şube Müdürlüğü tarafından “Konaklama İşletmelerinde Etkili Örgütsel İletişim ve Önemi” adlı hizmet içi eğitim düzenlendi. Eğitime Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Karaman katıldı.

Selçuk Üniversitesi kapsamındaki yurt ve konuk evlerinde çalışan personele yönelik Prof. Dr. Erol Güngör Kütüphanesi Toplantı Salonu’nda yapılan “Konaklama İşletmelerinde Etkili Örgütsel İletişim ve Önemi” adlı hizmet içi eğitimin açılışını Selçuk Üniversitesi Furkan Kocaman Erasmus Konukevi ve Konuk Evi Sorumlusu, Atatürk Öğrenci Yurtları Şube Müdür Vekili ve Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Zeliha Üzümcü gerçekleştirdi. Üzümcü’nün ardından kürsüye gelen Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Karaman; İşletmeler tarafından iletişim, işletmenin ekonomik ve sosyal yönü ile iletişimin bu sürece etkisi, ast ve üstler kapsamındaki iş birliğinde kullanılması gereken araçlar, teknikler ve süreçlerini anlattı.

selcuk-universitesinde-iletisimin-onemi-anlatildi-1.jpg

Eğitimin, personelin bilgi ve beceri özelliklerine katkı vereceğini belirten Prof. Dr. Karaman, “Her biriniz hem burada öğrendiğiniz bilgi ile hem de geçmişteki bilgi birikiminizle ileride çok daha etkili ve verimli bir iletişim tarzı yaratabilirbilsiniz. Nerede olduğumuzu biliyor muyuz? Ne iş yaptığımızı biliyor muyuz? Biz cidden birbirimizle iletişim sağlayabiliyor muyuz? Aynı dili konuşanlar değil, aynı anlayışı paylaşanlar anlaşır. İletişimin ana katogorisinde takım olabilmek var. Çok iyi tartışıyoruz ama çok iyi istişare etmiyoruz, sohbet etmiyoruz.” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.