Selçuk Üniversitesinden silahlı olaya ilişkin açıklama

Selçuk Üniversitesinden silahlı olaya ilişkin açıklama
Selçuk Üniversitesinden yapılan açıklamada, gündüz saatlerinde kampüs alanı içerisinde yaşanan pompalı tüfekli olaya ilişkin detaylar anlatıldı

Selçuk Üniversitesinden yapılan açıklamada, gündüz saatlerinde kampüs alanı içerisinde yaşanan pompalı tüfekli olaya ilişkin detaylar anlatıldı.

Saat 16.00 sıralarında Selçuk Üniversitesi Alaaddin Keykubat Kampüsü'nde meydana gelen olayda isminin Yunus olduğu öğrenilen bir genç, çantasında pompalı tüfekle okula girmeye çalışmış ve güvenlik görevlilerinin şüphesi üzerine çantasından tüfeği çıkarıp intihar girişiminde bulunmuştu. Daha sonra İletişim Fakültesi binasına alınan genç boş bir sınıfta yaklaşık 45 dakika süren ikna çalışmalarının ardından tüfeği bırakmaya ikna edilmişti.İletişim Fakültesinde okuyan kız arkadaşı ile arasının kötü olduğu ve bunalıma girerek olayı gerçekleştirdiği iddia edilmiş ve genç polis tarafından gözaltına alınmıştı.

Selçuk Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü, üniversitenin sosyal medya hesaplarından olaya ilişkin açıklama yayımladı. 

İşte o açıklama:

50032003_1515600405238541_7304317714846187520_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.