Selçuklu, Adana’da farklı mağlup

Selçuklu, Adana’da farklı mağlup
Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden temsilcilerimizden Selçuklu Belediyespor, ligin 12. haftasına dahil maçta deplasmanda güçlü rakibi Ceyhanspor’a 5-1 mağlup oldu.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden temsilcilerimizden Selçuklu Belediyespor, ligin 12. haftasına dahil maçta deplasmanda güçlü rakibi Ceyhanspor’a 5-1 mağlup oldu. Maça iyi başlayan ev sahibi takım Emir ve Emre’nin 11 ve 30. dakikalarda attığı gollerle soyunma odasına 2-0 önde girdi. Taraftarının desteği ile etkili futbolunu sürdüren adana ekibi ikinci yarıda Mehmet, İsmail ve Emir ile üç gol daha buldu ve 5-0’ı yakaladı. Mavi-beyazlı temsilcimizin son dakikada bulduğu gol ise teselliden öte geçmedi ve ligdeki ilk galibiyetini geçen hafta alan Selçuklu Belediyespor deplasmanda 5-1 gibi farklı bir mağlubiyet alarak haftayı 4 puanla tamamladı. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.