Selçuklu Basket, maddi sıkıntıyı aşıyor mu?

Selçuklu Basket, maddi sıkıntıyı aşıyor mu?
Maddi problemlerle mücadele eden Selçuklu Basket'in yönetiminde yer alan Burak Dağlı, ocak ayında yapılacak ödemeyle birlikte maddi problemlerin büyük bir kısmının biteceğini ifade etti

Türkiye Basketbol 1. Lig’de mücadele eden Selçuklu Basket’in yönetim kurulunda yer alan Burak Dağlı, maddi sıkıntıların 2019 yılının ocak ayında tamamen çözüleceği söyledi. Önceden belirlenmiş ciddi bir gelir elde edileceğini ifade eden Dağlı, bununla birlikte maddi problemlerin büyük bir kısmının sona ereceğini belirtti.

 MAAŞLAR VE PRİMLER ÖDENDİ’

Burak Dağlı, oyuncu ve teknik kadronun primleriyle ilgili olarak, “Takımda biraz ekonomik sıkıntı var. Ama bu sadece bizde değil. Tüm takımlarda var. Bugün Beşiktaş’ta bile bu sorun var. Takımda herkesin ödemesi yapıldı. Bir maaş ödendi. Sadece Artvin maçının ödemesi yapılacak” dedi.

‘BGL’DEKİ SORUN, EMLAKÇILARDAN KAYNAKLANDI’

Selçuklu Bakset’in yöneticilerinden olan Burak Dağlı, Bölgesel Gelişim Ligi’nde mücadele eden genç takımla ilgili olarak da, “Buradaki problem de tamamen emlakçılardan kaynaklandı. Sporcular genç olunca herhangi bir birikimleri yok. Haliyle ev kiraları gecikiyor. Emlakçılar da sabırsız olunca böyle bir sorun yaşandı” diye konuştu.

YABANCILARIN SÖZLEŞMESİ UZATILDI

Dağlı, takımın önemli oyuncularından Marcus Hall ve Calvin Godfrey ile de yeni bir sözleşme imzalandıklarını ve bu sözleşme gereği her iki oyuncuya da gerekli ödemenin gerçekleştiğini ifade etti.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum