Selçuklu Basket son nefeste

Selçuklu Basket son nefeste
Selçuklu Basket, uzun süre geride götürdüğü Artvin Belediyespor maçını 94-89 kazanarak, serisine devam etti. Son dakika içinde rakibini yakalayan temsilcimizde Marcus Hall 33, Godfrey de 25 sayı üretti

İlk periyot düşük yüzdeli hücumlara sahne olurken, karşılıklı basketlerle geçildi. Seçuklu Basket, Hall ile etkili olmaya çalışırken, konuk Artvin Belediyespor ise Özgür Şahin ile skor üretti. Periyodun sonuna konuk takım daha başarılı hücumlarla girerken periyot 23-26 sona erdi. İkinci periyodun başında temsilcimizinden 7-2’lik seri geldi. Selçuklu basket bu seri ile öne geçerken, oyun tekrar karşılıklı basketlere döndü. Takımlar birbirlerine üstünlük kuramazken, karşılaşma da oldukça sert geçti. Yüzdeli üç sayılık atışlara sahne olan karşılaşmanın devresine 49-45 Selçuklu Basket’in üstünlüğüyle girildi.

Üçüncü periyoda takımlar yüzdeli şutlarla başlarken, temsilcimiz 59-50’de farkı 9’a kadar çıkarsa da savunmada istenilen direnci gösteremeyince periyodun sonuna doğru fark eridi. Tarrant ile etkili olan Artvin Belediyespor’a, Selçuklu Basket Marcus Hall ile karşılık vermeye çalıştı. Selçuklu basket periyot sonunda isabetsiz şut kullanınca konuk takım Tarrant ile bulduğu sayılarla önce geçti ve periyodu 68-73 önde tamamladı. Final periyodu adeta nefes keserken, temsilcimizin top kayıpları maçı Artvin lehine çevirdi. Godfrey ve Hall ile oyunda kalmaya çalışan Selçuklu Basket, özellikle Hall’ın skorer oyunuyla maça tutundu. Son dakikasına kadar konuk takımın üstünlüğüyle geçilen maçta temscilimiz bitime 52 saniye kala skoru 89-89’da eşitledi. Kalan bir dakikayı daha iyi oynayan temsilcimiz maçtan 94-89’luk galibiyetle ayrıldı.

Selçuklu Basket’te Marcus Hall 33 sayı 9 ribauntla maça damga vururken, Godfrey de 25 sayı 15 ribauntluk double-double ile galibiyetin mimarlarından oldular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.