Selçuklu Basket, transfere başladı

Selçuklu Basket, transfere başladı
Konya’nın profesyonel basketbol liglerindeki tek temsilcisi olan Selçuklu Basket, transferde vites yükseltti. Sezona Cengiz Karadağ ile başlayacak mavi-beyazlılar, kadrosunu da 6 oyuncuyla güçlendirdi

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek Selçuklu Basket, yeni sezon öncesinde hareketlenmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde baş antrenör Cengiz Karadağ ile anlaşma sağlayan mavi-beyazlılar, son olarak dün 6 oyuncuyu transfer ederek kadrosunu güçlendirdi. Selçuklu ekibi, yeni sezon için iddialı bir ekip kurma amacında.

6 OYUNCUYLA ANLAŞTI

Selçuklu Basket, yeni sezon öncesinde 6 oyuncuyla anlaşma sağladı. Mavi-beyazlılar sezonu Konya’da tamamlayan Sertay Gürsu ile yeniden anlaşırken, bu oyuncunun yanı sıra Cihan Amasyalı (Samsun BŞB), Alper Saruhan, Bora Hun Paçun (Trabzonspor), Murat Kozan (Muratbey Uşak) ve Mert Celep'i (Pınar Karşıyaka) kadrosuna kattı.

KADRO, BİRKAÇ GÜNE TAMAMLANACAK

Yeni sezonda mücadeleci bir kadro oluşturmak isteyen Selçuklu Basket’te, kadronun birkaç gün içinde tamamlanacağı bilgisine ulaşıldı. Kulüp yönetimi ve teknik heyetin istişareli toplantıları sonucunda, görüşme halindeki oyuncuların tek tek Konya’ya kazandırılacak.

ANTRENMANLAR YAKINDA BAŞLIYOR

Öte yandan, Selçuklu Basket takımında antrenmanların da en kısa sürede başlayacağı öğrenildi. Maçlarını yine Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynayacak mavi-beyazlılar, antrenmanlarını da burada gerçekleştirecek.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.